Wist je dat...

donderdag 15 september 2011

Meertalig opvoeden: kennismakingsworkshop



Iedere ouder in Nederland wil graag dat zijn of haar kind goed Nederlands beheerst. Maar hoe zorg je daar eigenlijk voor, als je zelf niet zo (heel) goed Nederlands spreekt? Of als je het belangrijk vindt dat je kind ook nog een of meer andere talen leert? Bijvoorbeeld om met opa en oma te kunnen praten, of om de eigen wortels niet te verliezen?

In de cursus Talen in Balans leren ouders, hoe ze een meertalige opvoeding tot een succes kunnen maken. Hoe bied je de verschillende talen voldoende aan? Hoe houd je het leuk en wat zijn de belangrijkste valkuilen? Hoe verloopt een normale meertalige ontwikkeling, en hoe herken je of er misschien een echt probleem is?

Aanmelden voor de kennismakingsworkshop kan vóór 4 oktober, via een berichtje naar info@taalstudio.nl. U bent aangemeld zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.
Bij De Taalstudio werken ervaren taalwetenschappers. Talen in Balans is ontwikkeld in samenwerking met Taal op Maat. De kennismakingsworkshop wordt verzorgd door Nadia Eversteijn, bekend van de Vraagbaak Meertaligheid van Ouders Online.

Ook als u geïnteresseerd bent in een training voor professionals, kunt u contact opnemen via info@taalstudio.nl.

Leeftijdsgroep(en):
Baby's
Peuters
Kleuters
Basisschoolleerlingen
Pubers


Specifieke doelgroep:
Ouders die hun kind meertalig op (willen) voeden.

Datum:
Op maandag 10 oktober 2011 van 20:00 tot 21:30 uur.


Adres:
Amstel 82
Amsterdam
Noord-Holland

Contactgegevens
Organisatie: De Taalstudio
Contactpersoon: Maaike Verrips
E-mailadres:
info@taalstudio.nltelefoon: 020-5285077

Kosten
10,-

Meer informatie vindt u op de volgende website: www.meertalig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten